Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2023

Судитимуть миколаївця, який за 150 тис грн намагався підкупити слідчого поліції (ФОТО)

                                

Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт  стосовно 64-річного мешканця міста Миколаєва за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди  службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік, який є керівником підприємства та підозрюваним у кримінальному провадженні за фактами заволодіння шляхом зловживання службовим становищем грошовими коштами місцевого бюджету, виділеними на проведення ремонту покрівель багатоповерхових будинків у місті Миколаєві (ч. 2 ст.191 КК України), запропонував слідчому Національної поліції неправомірну вигоду у розмірі 150 000 гривень за непритягнення його до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження.

Досудове розслідування здійснювалось СУ ГУ НП в Миколаївській області за оперативним супроводом Миколаївського управління ДВБ НП України.

У разі доведення вини чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 723