Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2023

Вирок суду: миколаївця засуджено до 13 років позбавлення волі за умисне вбивство з хуліганських мотивів

                        

За підтримання публічного обвинувачення Окружною прокуратурою міста Миколаєва 43-річного миколаївця за умисне вбивство з хуліганських мотивів засуджено до 13 років позбавлення волі (п.7 ч.2 ст.115 КК України).

Прокурором у суді доведено, що у лютому 2019 року зловмисник у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у дворі багатоповерхового будинку в Інгульському районі м. Миколаєва, підійшов до незнайомого чоловіка та намагався його обійняти. Обурений такою поведінкою, чоловік відштовхнув від себе обвинуваченого та попрохав припинити його протиправні дії.

Не реагуючи на прохання, зловмисник дістав з кишені кухонний ніж, яким наніс потерпілому удар в грудну клітину, завдавши проникаюче колото-різане поранення, що спричинило його смерть.

У ході судового розгляду обвинувачений свою вину не визнав, але її повністю доведено стороною обвинувачення.

Наразі чоловік знаходиться під вартою, вступ вироку в законну силу очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).
 

 

 

кількість переглядів: 532