Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2023

Мешканку міста Южноукраїнська, підозрювану у незаконному збуті наркотичних засобів, взято під варту (ФОТО)

                                   

Южноукраїнський міський суд задовольнив клопотання слідчого, погоджене начальником Южноукраїнського відділу Вознесенської окружної прокуратури, та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 39-річній мешканці м. Южноукраїнська, яка підозрюється у придбанні, зберіганні наркотичних засобів з метою збуту та збуті наркотичного засобу, обіг якого обмежено, - метадону (ч. 2 ст. 307 КК України).

Також суд визначив розмір застави – понад 200 тис грн.

За даними слідства, наркозалежна підозрювана, будучи раніше судимою, в тому числі за збут наркотичних засобів, упродовж лютого-травня 2023 року серед своїх знайомих наркозалежних осіб організувала незаконний збут таблетованого метадону на території Вознесенського району, в тому числі в місті Южноукраїнську, використовуючи при цьому засоби конспірації.

Злагодженими діями правоохоронців протиправну діяльність зловмисниці припинено на початку червня поточного року, її затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове слідство здійснюється слідчими Вознесенського РУП ГУ НП в Миколаївській області. 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 563