Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2023

Поширювала дописи з підтримки збройної агресії рф проти України – повідомлено про підозру мешканці Южноукраїнська

                                     

За процесуального керівництва Южноукраїнського відділу Вознесенської  окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканці м. Южноукраїнськ за фактом виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф, глорифікація її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, 64-річна уродженка рф з березня  минулого року на власній сторінці у одній із заборонених соціальних мереж поширила відеоролики та фотознімки, у яких містилося виправдовування та визнання правомірною збройної агресії рф проти України та глорифікація їх учасників.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції №3 Вознесенського райуправління поліції, оперативний супровід - СБУ в області.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі строком до 3-х років.

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 3078