Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2023

У Миколаєві викрили правоохоронця, який отримав 20 тис грн неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення іншим працівником поліції (ФОТО)

                                  

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру  працівнику поліції одного з райуправлінь поліції ГУ НП в Миколаївській області у одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч.2 ст.369-2 КК України).

Слідством встановлено, що дільничний офіцер поліції від громадянина одержав неправомірну вигоду в сумі 20 000 грн  за вплив на прийняття рішення працівником поліції щодо проведення відповідних оперативно-технічних заходів та подальшого розшуку особи, яка здійснила шахрайські дії стосовно нього.

На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Досудове розслідування здійснюється ТУ ДБР у м. Миколаєві, оперативний супровід – Миколаївське управління ДВБ НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 1086