Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2023

Підтримував дії ворога та розповсюджував матеріали, в яких закликав до зміни меж державного кордону, – перед судом постане мешканець Кривого Озера (ФОТО)

                                 

Миколаївською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт  стосовно 45-річномуго мешканця селища Криве Озеро Первомайського району за фактом поширення матеріалів, у яких містяться заклики до зміни меж території України (ч.1 ст.110 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік на особистій сторінці в одній із заборонених соціальних мереж поширював контент та дописи й публікації на підтримку дій російських окупантів, а також  матеріали із закликами до зміни меж території України.

Досудове розслідування здійснювалось ВП №5 Миколаївського РУП ГУ НП в Миколаївській області, оперативний супровід – СБУ в області.

Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 515