Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2023

Жінці, яка вбила свого співмешканця, обрали запобіжний захід (ФОТО)

                                  

Братським відділом Вознесенської окружної прокуратури Миколаївської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жінкою свого співмешканця (ч.1 ст.115 КК України).

Вказана подія трапилась 13 листопада 2023 року у одному із сіл Братської територіальної громади Вознесенського району. Встановлено, що 63-річна зловмисниця, під час раптового конфлікту перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, нанесла 52-річному співмешканцю один проникаючий удар ножем у серце, від якого чоловік помер.

З метою приховати злочин, жінка повідомила, що у вчиненні вказаного злочину винний інший місцевий житель.

Проте, завдяки скоординованим діям прокурора з працівниками поліції, встановлено особу та обставини вчинення кримінального правопорушення.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України.  

За клопотанням сторони обвинувачення, 16.11.2023 підозрюваній судом обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою на строк 2 місяці, без права на внесення застави.

Досудове розслідування триває, призначено низьку судових експертиз, проводяться необхідні слідчі дії.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 507