Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2023

Сварка закінчилась вбивством – підозрювану у вбивстві свого співмешканця взято під варту (ФОТО)

                              

За доводами прокурора Баштанської окружної прокуратури  судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави 53-річній мешканці с. Висунськ Березнегуватської ОТГ Баштанського району за підозрою у вбивстві свого співмешканця (ч.1 ст.115 КК України).

За даними слідства, між підозрюваною та її 68-річним співмешканцем, під час спільного вживання алкогольних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин  виникла сварка. Реалізуючи злочинний протиправний намір, направлений на умисне заподіяння смерті потерпілого, жінка збила з ніг чоловіка, який впав на спину. Після чого нахилилась над ним та руками задушила його.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють  слідчі ВП № 2 Баштанського районного управління поліції ГУ НП в області.

За скоєне їй загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 504