Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2023

Налагодив незаконний збут та надавав власне житло для вживання наркотичних речовин – викрито мешканця Вознесенська (ФОТО)

                                        

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури мешканцю м. Вознесенськ повідомлено про підозру у незаконному збуті наркотичних засобів і психотропних речовин, (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 25-річний чоловік незаконно збував серед знайомих небезпечний психотроп - «Альфа-PVP” на території Вознесенська та надавав власне житло для вживання наркотичних речовин.

Наразі зафіксовано та доведено причетність зловмисника до трьох фактів збуту психотропних речовин.  

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта правоохоронці виявили та вилучили полімерний пакет із кристалічною речовиною білого кольору, розфасовані паперові згортки з речовиною рослинного походження - канабіс, ваги, саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин, мобільні телефони.

Усе вилучене направлено на експертне дослідження.

Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотиків до підозрюваного та інших осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності.

 

 

 

 

 

 

 

За клопотанням сторони обвинувачення зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Йому загрожує до десяти років увʼязнення.

Досудове розслідування здійснюється СВ Вознесенського райуправління поліції ГУНП в Миколаївській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 306