Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2023

Двох мешканців Баштанського району засуджено до 5 років тюрми за нанесення тяжких тілесних ушкоджень

                

За підтримання публічного обвинувачення прокурора Новобузького відділу Баштанської окружної прокуратури суд визнав винними двох жителів Баштанського району, які заподіяли небезпечні для життя тілесні ушкодження своїм знайомим (ч. 1 ст. 121 КК України).

У судовому засіданні доведено, що у серпні 2022 року житель м. Новий Буг, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки, наніс численні удари палкою по голові, тулубу та іншим частинам тіла своєму родичу, в результаті чого потерпілого у важкому стані доставлено до лікарні та надано невідкладну медичну допомогу.

Також судом встановлено, що у червні 2023 року житель м. Баштанка, на ґрунті тривалих неприязних відносин, застосувавши ніж, наніс множинні тілесні ушкодження по різним частинам тіла своєму знайомому у зв’язку з чим потерпілого з інтенсивною кровотечою доставлено до лікарні та негайно прооперовано.

Стороною обвинувачення провину чоловіків доведено в повному обсязі завдяки достатній доказовій базі.

Відтак, вироками суду кожному обвинуваченому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Вироки ще не набрали законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано.

 

кількість переглядів: 566