Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2023

До 8 років позбавлення волі засуджено мешканця Миколаївщини за розбещення двох малолітніх дівчат та умисне придбання, зберігання дитячої порнографії без мети збуту та її виготовлення

                               

За підтримання публічного обвинувачення ювенальним прокурором Миколаївської окружної прокуратури судом оголошено обвинувальний вирок 44-річному місцевому мешканцю за фактами розбещення двох малолітніх дівчат, та умисного придбання, зберігання дитячої порнографії без мети збуту та її виготовлення (ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 301-1,ч. 3 ст. 301-1 КК України).
           
 У судовому засіданні доведено, що чоловік, у м. Очакові, у травні та серпні 2021 року, вчиняв розпусні дії стосовно двох дівчат, віком 5-ти та 8-ми років, та знімав на фото.
            
Крім того, упродовж березня-липня 2021 року засуджений завантажив з невстановленого Інтернет-ресурсу на мобільний телефон відеофайли,  які містили інформацію, що відноситься до дитячої порнографії, та в подальшому умисно зберігав їх у телефоні.

     За результатом судового розгляду Жовтневим районним судом підтримано позицію ювенального прокурора та чоловіка засуджено до 8 років позбавлення волі.

Після набуття вироком законної сили відомості про вказану особу будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 Примітка: вирок суду першої інстанції набуває законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

          

 

 

кількість переглядів: 462