Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2023

До 7 та 10 років тюрми засуджено двох збувачів канабісу на території Вознесенщини

                        

За публічного обвинувачення прокурорів Вознесенської окружної прокуратури суд визнав винними двох жителів  м. Вознесенськ, які за попередньою змовою незаконно придбали, зберігали та збували наркотичні засоби  в особливо великому розмірі  (ч. 2 та ч.3 ст.307  КК України).

У суді доведено, що двоє знайомих, один з яких раніше притягувався до кримінальної відповідальності, незаконно придбали та зберігали у розфасованому вигляді, а потім збували на території Вознесенського району особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс

Під час обшуків у зловмисників виявлено та вилучено майже 4,5 кг особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.
 
Завдяки чіткій позиції державного обвинувача та достатній доказовій базі провину чоловіків доведено у повному обсязі.

Вознесенським міськрайонним судом обох обвинувачених визнано винними у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком 7 років та 10 років відповідно з  конфіскацією ½ частини майна.

Вирок не набрав законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

кількість переглядів: 559