Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2024

Внаслідок російського обстрілу Снігурівки на Миколаївщині поранено четверо місцевих мешканців, серед яких 15-річна дівчина, - розпочато розслідування (ФОТО)

                                 

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури  розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 3 січня близько 17.45 год російська армія, попередньо із застосування зенітно-ракетного комплексу «С-300», обстріляла м. Снігурівка Баштанського району Миколаївської області.

Внаслідок атаки пошкоджені понад 30 житлових будинків та господарських споруд, транспортні засоби містян. Мешканців прилеглих до місця події будинків евакуйовано.

 

 

 

 

 

 

 

 

Четверо місцевих мешканців – двоє чоловіків, жінка та 15-річна дівчина, отримали поранення. Дівчина перебуває у важкому стані.  

Прокурори, слідчі СУ ГУНП та СБУ в Миколаївській області, вибухотехніки ГУНП в області вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

кількість переглядів: 524