Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2024

Керівництво обласної прокуратури зустрілось з представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (ФОТО)

                                       

У вівторок, 9 січня, виконувач обов’язків керівника Миколаївської обласної прокуратури Денис Фальченко, заступник керівника обласної прокуратури Денис Ільченко, заступник начальника відділу протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту обласної прокуратури, Дмитро Шалабода та в.о. прокурора з міжнародно-правового співробітництва обласної прокуратури Володимир Миронець зустрілися з представниками Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЕС).

Учасники зустрічі обговорили ситуацію в регіоні.  

Денис Фальченко розповів про особливості розслідування міжнародних злочинів з боку рф щодо порушення законів та звичаїв війни, а також повідомив про ті виклики, які постають перед прокурорами сьогодні при розслідуванні злочинів зазначеної категорії.

У свою чергу представники КМЄС розповіли про своє бачення у вирішенні проблемних питань, наголосили на готовності завжди допомагати правоохоронним органам України в питаннях міжнародного гуманітарного права, зокрема проводити тренінги та семінари для підвищення кваліфікації прокурорів.  

Наприкінці зустрічі сторони подякували за співпрацю та за сприяння у досягненні єдиної мети – притягнення винних осіб до відповідальності.

 

 

 

кількість переглядів: 513