Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2024

Перед судом постане мешканка Баштанського району за зберігання та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв

                                  

Прокурором Казанківського відділу Баштанської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 39-річної мешканки Баштанського району за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберіганні з цією метою, а також збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 204 КК України).

Слідством встановлено, що на території Баштанського району підозрювана, не будучи суб’єктом господарювання, незаконно придбала та зберігала з метою збуту незаконно виготовлені підакцизні товари - алкогольні напої, які не відповідають вимогам діючого державного стандарту на даний вид алкогольної продукції.

У подальшому, жінка збула частину незаконно виготовленого алкоголю неповнолітнім.

Досудове розслідування здійснювалось ВП №1 Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області.

За вчинене їй загрожує покарання у виді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85000-170000грн.) з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

кількість переглядів: 342