Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2024

Вирок суду: 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за крадіжку та збут психотропних речовин

                                     

Первомайською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 23-річного мешканця  Донецької області за фактами незаконного придбання, зберігання, перевезення особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту, в особливо великих розмірах та крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185, ч. 2, ч. 3 ст. 307 КК України).

У суді прокурором доведено, що у вересні 2023 року зловмисник прибув з Кропивницького у Первомайськ, щоб збувати психотропні речовини. Віднайшовши місця для їх збуту розклав закладки та зробив фото з координатами місця їх розташування для подальшої передачі інформації покупцям.

У нього вилучено 72 згортки з особливо небезпечною психотропною речовиною  PVP. Крім того, в місцях в яких зловмисник здійснив розкладання закладок вилучено 33 згортки з особливо небезпечною психотропною речовиною  PVP.

Крім цього, напередодні, вказаний чоловік зайшов до одного із магазинів у Первомайську, звідки викрав духи.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді позбавлення волі строком 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирок не набрав законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).  

 

 

кількість переглядів: 358