Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2024

Заволодів банківською карткою знайомого, на яку він отримував виплати у зв’язку з безвісним зникненням сина-військового

                               

За процесуального керівництва Казанківського відділу Баштанської окружної прокуратури раніше судимому 37-річному мешканцю смт Казанка повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки в умовах воєнного стану, несанкціонованому втручанні в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж, викраденні документів та легалізації (відмиванні) майна, одержаного злочинним шляхом (ч.4 ст.185, ч.1 ст.357, ч.1, ч.2 ст.361, ч.1 ст.209 КК України).

За даними слідства, підозрюваний дізнався про отримання своїм знайомим виплат у зв’язку із безвісним зникненням його сина-військового, викравши банківську карту потерпілого, зловживаючи довірою останнього отримав доступ до його мобільного банкінгу, викрав із банківського рахунку грошові кошти в сумі 250 тис грн -  30 тис грн отримав через банкомат, а 220 тис грн перерахував на рахунок іншого знайомого, який не був обізнаний про його злочинні дії.

За клопотанням сторони обвинувачення слідчим суддею підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави в сумі 151,4 тис грн.

Досудове розслідування здійснюється ВП №1 Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 355