Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2024

Понад півкілограма особливо небезпечних психотропних речовин – у Миколаєві затримано мешканця Одеси (ФОТО)

                               

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Миколаєва затримано та повідомлено про підозру 21-річному мешканцю м. Одеса у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також у незаконному збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний прибув до Миколаєва, щоб забрати партію психотропних речовин для подальшого розповсюдження на території Одеської області.

Під час особистого огляду поліцейські виявили та вилучили у молодика 51 гр кокаїну, 300 гр альфа PVP та 164 гр амфетаміну. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить понад півмільйона гривень.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фігуранта затримано у порядку ст. 208 КПК України.

З його слів, він виконував функції майстра-закладника від інтернет-крамниці, створеної в одному з месенджер-каналах, та збував наркотичні засоби на території сусідньої області.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Встановлюються шляхи надходження наркотичних речовин до підозрюваного.

За клопотанням сторони обвинувачення суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 900 тисяч гривень.

За скоєне зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Досудове розслідування здійснює ВП № 1 Миколаївського райуправління поліції ГУНП в Миколаївській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 323