Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2024

Вирок суду: мешканця Березнегуватської ОТГ, який наніс ножове поранення співмешканці, засуджено до 5 років позбавлення волі

                

Прокурором Березнегуватського відділу Баштанської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно 46-річного мешканця Березнегуватської ОТГ  за  спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент спричинення (ч.1 ст.121 КК України).

Його засуджено до покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Доведено у суді, що у листопаді 2023 року в одному із сіл Березнегуватської територіальної громади Баштанського району, зловмисник, знаходячись за місцем свого проживання, під час розпитання спиртних напоїв із своєю 51-річною співмешканкою, у ході раптово виниклого конфлікту схопив ніж та наніс ним жінці один удар в область грудної клітини, спричинивши їй тяжкі тілесні ушкодження.

У суді чоловік провину свою визнав повністю.  

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

кількість переглядів: 278