Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2024

До 6 років позбавлення волі засуджено мешканця Первомайська за крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану

                                     

Первомайською окружною прокуратурою в суді доведено провину раніше судимого 29-річного мешканця м. Первомайськ у  таємному викраденні чужого майна (крадіжка) вчинена повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

У суді прокурором доведено, що 15 липня 2023 року, зловмисник прийшов в гості до свого знайомого, та скориставшись тим, що господар будинку відволікся по своїм справам, таємно викрав його майно.

Незважаючи на те, що обвинувачений свою вину не визнав, завдяки чіткій позиції державного обвинувача та достатній доказовій базі провину зловмисника доведено у повному обсязі.

Первомайським міськрайонним судом підтримано позицію окружної прокуратури та призначення чоловіку реальну міру покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Обвинувачений перебуває під вартою.

Наразі вирок ще не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

кількість переглядів: 147