Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2024

Вирок суду: трьох чоловіків за розбій та крадіжку засуджено до 7, 8 та 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна

                                     

За підтримання публічного обвинувачення Вознесенською окружною прокуратурою суд визнав винними трьох мешканців Вознесенського району у вчиненні розбою та крадіжки (ч. 3 ст. 185, ч. 3 ст. 187 КК України).

За даними слідства, двоє зловмисників, один з яких раніше судимий, у січні 2017 року, домовившись між собою, проникли через вікно до будинку мешканця у селі Козубівка колишнього Доманівського району, звідки таємно викрили майно власника на загальну суму понад 180 тис грн.

У березні 2017 року, залучивши до своєї протиправної діяльності свого знайомого, зловмисники скоїли розбійний напад на приватного підприємця, який у смт Олександрівка Вознесенського району торгував картоплею.

Реалізуючи свій злочинний умисел, зловмисники напали на чоловіка та завдали йому не менше трьох ударів руками та рукояткою револьверу в область голови та нижніх кінцівок. Погрожуючи йому застосуванням вогнепальної зброї, проникли до кабіни його вантажного автомобіля, та з метою заволодіння грошовими коштами обшукали салон кабіни, але грошових коштів не знайшли, заволодівши при цьому мобільним телефоном потерпілого. Після цього зникли з місця скоєння злочину.

Під час судового процесу підсудні свою вину в інкримінованих кримінальних правопорушеннях не визнали.

Вироком Вознесенського міськрайонного суду зловмисників визнано винними та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 7, 8 та 9 років з конфіскацією усього належного майна.

Довідково: вирок суду на даний час не набув чинності, триває строк апеляційного оскарження.

 

кількість переглядів: 118