Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2024

У прокуратурі обговорено актуальні питання щодо розшуку осіб, які ухиляються від кримінального покарання (ФОТО)

                

У четвер, 21 березня, під головуванням першого заступника керівника обласної прокуратури Дениса Фальченка обговорено проблемні питання виконання судових рішень стосовно осіб, засуджених до покарання у виді позбавлення волі на певний строк або арешту, та нагляду за своєчасністю виконання таких судових рішень.

Участь у заході взяли представники управлінь превентивної діяльності та карного розшуку ГУНП в Миколаївській області, філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях, працівники профільного відділу обласної прокуратури та заступники керівників окружних прокуратур.

Під час наради, особливу увагу звернуто на необхідності активізації роботи, спрямованої на встановлення фактичного місцезнаходження, засуджених осіб, які ухиляються від виконання вироків суду.

Окрему увагу присутніх приділено питанню неприпустимості зволікання працівниками поліції щодо розшуку осіб вказаної категорії та викорінення практики тривалого незабезпечення виконання судових рішень у кримінальних провадженнях.

За результатами зустрічі, учасниками визначено додаткові заходи щодо підвищення рівня взаємодії при виконанні вироків суду та розшуку осіб, які ухиляються від кримінального покарання.
         

 

кількість переглядів: 107