Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2017

"Справа століття": у Миколаєві затримали банду, що "тримала" весь регіон (відео)

«Справа століття» у Миколаєві. Затримали п'ятьох членів злочинного угруповання, яке за неофіційними даними останні кілька років тримало у руках увесь регіон. Таке можна побачити тільки в кіно «Справа століття» у Миколаєві. Затримали п'ятьох членів злочинного угруповання, яке за неофіційними даними останні кілька років тримало у руках увесь регіон. Таке можна побачити тільки в кіно

 

Справжня мафія, що проникла в усі сфери суспільно-політичного та бізнес-життя! На їхньому рахунку - вбивства, викрадення, пограбування, шантаж і погрози. А без погодження з ватажками не вирішується жодне вагоме питання. усі говорять про банду Мультика. Понад 90 обшуків у будинках і офісах причетних осіб, а сам Михайло Тітов на прізвисько «Мультик» -затриманий разом із чотирма спільниками. Всі вони у слідчому ізоляторі, та чому їх повезли аж у Маріуполь?! З яких загадкових причин слідство відбувається в суцільній таємниці? Невже у черговій роздутій справі не все так просто і люди знов чекають на резонансні вироки дарма? Суд Жовтневого району Маріуполя. На лаві підсудних - Михайло Тітов. Але відомий він не тут, а в Миколаєві. На прізвисько - Мультик. Його разом зі спільниками звинувачують в організації та керуванні злочинним угрупованням. І це вам не жарти - кажуть прокурори! А банда, яка останніі десять років «тримала в руках» весь Миколаїв. Але сам Тітов звинувачення відкидає.

Це й вимагання, погрози вбивством, викрадення людей, викрадення автомобілів, тобто це не один факт, це ряд фактів, які зараз документуються, я так розумію, що в подальшому ці факти будуть розширюватися, ми будемо встановлювати нові епізоди, оскільки діяльність цієї ОПГ.

Надзвичайні новини

 

кількість переглядів: 4230