Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2016

Знаковим є те, що День працівників прокуратури припадає на 25-річницю Всеукраїнського референдуму за незалежність України (ФОТО)

                                                  

У четвер, 1 грудня 2016 року, у прокуратурі Миколаївської області відбулись урочистості з нагоди 25-ї річниці Дня працівників прокуратури, на яких був присутній голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.
Відкриваючи урочистий захід, прокурор Миколаївської області Тарас Дунас наголосив, що сьогодні поряд з професійним святом відзначається 25 річниця Всеукраїнського референдуму, на якому волевиявленням народу було підтверджено Акт про державну незалежність України.   90 % населення всіх областей України висловилося за її незалежність.
 «З перших днів незалежності нашої держави саме прокурори, активно втілювали у життя принцип верховенства права, стояли на варті закону в усіх сферах суспільного життя, координували роботу правоохоронних органів у боротьби з корупцією і організованою злочинністю, сприяли зміцненню законності», - зазначив прокурор області.
Вітаючи працівників прокуратури з професійним святом, Олексій Савченко наголосив, що від щоденної праці прокурорів великою мірою залежить збереження політичної стабільності, громадянського миру та спокою, захист від злочинності та беззаконня, а тому українське суспільство очікує на професійність, чесніть та принциповість прокурорів.«Пам’ятайте, що всі ваші рішення, пропозиції та справи повинні відходити від серця», - підкреслив керівник Миколаївщини.
Тарас Дунас передав колективу вітання від Генерального прокурора України Юрія Луценка, який позитивно відмітив роботу миколаївських прокурорів, що спонукає гідно та на високому рівні виконувати покладені обов’язки по зміцненню законності та правопорядку.
«Ми повинні дуже виважено підходити до прийняття кожного свого кроку. Усі наші дії, результати нашої роботи під пильним поглядом суспільства. Суспільство вимагає кардинальних змін від прокуратури, більше доступності та відкритості, прозорості при здійсненні покладених на органи прокуратури завдань. Розраховує на нашу професійність, чесність, сумління та принциповість. Тому головний постулат у нашій діяльності – це верховенство Закону і Права», - наголосив прокурор області.
За вагомі досягнення у роботі та сумлінне виконання службових обов’язків 16 працівників прокуратури Миколаївщини отримали чергові звання та нагороди  від Генерального прокурора України та подяки прокурора області.
Наостанок Тарас Дунас побажав колегам міцного здоров’я, миру, добра та  наснаги у всіх справах.
Також вітання надйшли від органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних та судових органів.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області

кількість переглядів: 1882