Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Прокуратура заборонила експлуатацію причального понтону розважального комплексу «USHUAIA»

21.06.2013

Прокуратура міста Миколаєва заборонила експлуатацію причального понтону розважального комплексу «USHUAIA», розташованого за адресою Варварівській спуск, 5.

Проведеною прокурорською перевіркою виявлені порушення та недоліки для безпечної експлуатації причального понтону ТОВ „Медиа группа” - понтон має конструктивні зміни, що не були узгоджені з Регістром судноплавства України, наявність надбудови двох ярусів тентової палуби, крім основної, невідповідність в реєстраційних документах.

Окрім того, свідоцтво про придатність судна до плавання не передбачає знаходження людей на борту та влаштованих палубах.

Миколаївським міжрегіональним управлінням державної інспекції України з безпеки на морському та річному транспорті керівнику товариства внесено припис, яким заборонено з 28 травня експлуатацію понтону до усунення вищевказаних порушень.

- За фактом порушення під час проектування та будівництва причального понтону правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд до Єдиного реєстру досудових розслідувань прокуратурою внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.275 КК України, оскільки це створило загрозу загибелі людей, - зазначив прокурор прокуратури м. Миколаєва Віктор Ярош.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить слідчим відділом ММУ УМВС України в Миколаївській області.

Слідчим за погодженням із процесуальним прокурором було направлено на розгляд слідчому судді Заводського районного суду м. Миколаєва клопотання про тимчасовий доступ до вказаного причального понтону з правом його вилучення. Клопотання задоволено в повному обсязі.

- На даний час понтон тимчасово вилучено, триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі дії, - підкреслив Віктор Ярош.

Прес-служба прокуратури м. Миколаєва

 

Get the Flash Player to see this player.

 

кількість переглядів: 2688