Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2021

До уваги прокурорів, які подали документи для участі в доборі на вакантні посади в Миколаївській обласній прокуратурі

                                 

 Кадровою комісією з добору на вакантні посади прокурорів Миколаївської обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня 7 вересня 2021 року прийнято рішення про допуск кандидатів до участі в доборі на вакантні посади в Миколаївській обласній прокуратурі.

 Ознайомитися із списком допущених кандидатів можливо за посиланням СПИСОК.

 Рішенням кадрової комісії з добору на вакантні посади прокурорів Миколаївської обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня затверджено ГРАФІК виконання кандидатами практичного завдання.

 Відповідно до Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора від 16.09.2020 №454 прохідний бал (мінімально допустима кількість набраних балів) для успішного виконання практичного завдання становить 50 балів.

 Для виконання практичного завдання кандидату надається чистий аркуш (аркуші) паперу з відміткою кадрового підрозділу.

 Перед початком виконання практичного завдання член Комісії надає кандидатам письмово викладені однакові умови практичного завдання. Фото та відеофіксація або винесення кандидатами умов практичного завдання за межі приміщення, у якому відбувається виконання практичного завдання, забороняється.

 Якщо практичне завдання передбачає застосування норм законодавства, то кандидатам дозволяється користуватися паперовими текстами норм відповідних законодавчих актів.

  Комісія не зобов’язана надавати тексти законодавчих актів.

 На виконання практичного завдання кандидату надається 45 хвилин. Виконання практичного завдання після завершення наданого
часу припиняється. Після виконання завдання кандидат здає присутньому члену Комісії написане ним та скріплене власним підписом вирішення завдання.

 Перевірка виконаних практичних завдань здійснюється на засіданні Комісії шляхом обговорення практичних навичок кандидатів та їх уміння у правозастосуванні.

ЗРАЗОК ПРАКТИЧНОГО ЗАВДАННЯ

кількість переглядів: 2332